Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut ja laitemyynti

Kaasuasennus

Hoidamme kaasulaite- ja kaasuputkiasennukset ammattitaidolla. Meiltä löytyy vuosien kokemus kaasuhellojen ja -uunien, neste- ja maakaasulaitteiden sekä putkistojen asennuksista.

Huollot ja korjaukset

Säännöllinen kaasulaitteiden huolto takaa laitteiden käyttöturvallisuuden ja varmistaa, että laitteet toimivat oikein. Teemme laitehuoltoa kaiken merkkisille kaasulaitteille ja kaikkiin kohteisiin.

Tarjoamme myös kaasulaitteiden sopimushuoltoa ravintoloille. Kysy lisää ravintolalaitehuollosta!

Laitemyynti

Myymme Gorenjen ja Smegin laadukkaita kaasutuotteita. Toimitamme kaasuliedet ja -uunit sekä asennamme ne paikoilleen. Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiimme ja kysy lisätietoja eri vaihtoehdoista meiltä. Pyydä tarjous laitteista ja asennuksesta!

Huom. Asennamme ja huollamme Gorenjen ja Smegin lisäksi myös kaikkien muiden merkkien kaasulaitteita.

Gorenje

Gorenje on valmistanut laadukkaasti suunniteltuja kodinkoneita jo yli 70 vuoden ajan. Yritys pyrkii valmistamaan kestäviä ja energiatehokkaita laitteita, kuten kaasuliesiä, kylmälaitteita ja astianpesukoneita. Meidän kauttamme voi hankkia Gorenjen kaasulaitteita ja muita merkin tuotteita – pyydä tarjous! Alla muutamia suosituimpia mallejamme:

Gorenje GK5C60WH kaasuliesi kaasu-uunilla

  • Leveys 49,7 cm
  • Korkeus 90 cm
  • Syvyys 59,4 cm

Gorenje GGI5A20WH kaasuliesi sähköuunilla

  • Leveys 49,7 cm
  • Korkeus 90 cm
  • Syvyys 59,4 cm

Smeg

Smeg on suosittu italialainen tuotemerkki, joka valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita kodinkoneita. Smegiltä löytyy kaikenkokoisia kaasuliesitasoja ja uuneja kaasuliesillä. Smeg valmistaa myös monipuolisia laitteita, kuten käteviä kaasu-induktioliesiä. Toimitamme kaasulaitteiden lisäksi tarvittaessa myös muita Smegin tuotteita. Pyydä tarjous!

Selaa tuotteita Smegin esitteestä